ΠροσωπικόΕκπαιδευτικοί και σύμβουλοι

Gallery Thumb I

Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί

Τη σχολική χρονιά 2021-22 έχουν αποσπαστεί στο ΣΔΕ Δράμας ο Διευθυντής κ. Καριπίδης Νίκος, ο Υποδιευθυντής κ. Ταουσάνης Γιάννης και οι εκπαιδευτικοί κ. Πολυτίδης Δημήτριος και κ. Τερζόπουλος Γεώργιος.


Ο Διευθυντής

Ο κ. Καριπίδης Ν. έχει πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι διορισμένος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σαν καθηγητής πληροφορικής τα τελευταία 25 χρόνια. Το μεταπτυχιακό του είναι πάνω στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΑΠ), ενώ βρίσκεται στη διαδικασία συγγραφής της διδακτορικής του διατριβής (ΔΠΘ) που διερευνά τη βέλτιστη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση της μάθησης, τόσο στην τυπική εκπαίδευση, όσο και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Είναι επίσης κάτοχος ενός ακόμα πτυχίου πάνω στην Αρχιτεκτονική Τοπίου (ΑΤΕΙ ΑΜΑΘ). Έχει διδάξει χιλιάδες ώρες σε διάφορες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΝΕΛΕ, ΕΛΚΕΠΑ, ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΤΕΙ, ΠΕΚ, κλπ) και είναι αποσπασμένος στο ΣΔΕ Δράμας από το 2015.

Gallery Thumb II


Ο Υποδιευθυντής

Ο κ. Ταουσάνης Ι. είναι θεολόγος - φιλόλογος (ΑΠΘ). Έχει επίσης μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι διορισμένος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως θεολόγος από το 2004. Στα ενδιαφέροντά του εντάσσεται η βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική. Στο ΣΔΕ Δράμας υπηρετεί ως υποδιευθυντής από το 2014 και τη φετινή χρονιά διδάσκει το γνωστικό αντικείμενο της Πολιτισμικής - Αισθητικής Αγωγής.


Διδακτικό προσωπικό

Ο κ. Πολυτίδης Δημήτριος έχει πτυχίο μαθηματικών (ΑΠΘ) και μεταπτυχιακό στη «Διδακτική των μαθηματικών και νέων τεχνολογιών» (ΠΤΔΕΦ). Εργάστηκε στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε όλους τους τύπους σχολείων, στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (7 έτη σε 4 διαφορετικά ΣΔΕ). Ερευνητικά ενδιαφέροντα: κατασκευή και επίλυση μαθηματικού προβλήματος.

O κ. Τερζόπουλος Γεώργιος είναι μόνιμος καθηγητής Πληροφορικής, Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με προϋπηρεσία 2 ετών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος.