Ημερίδα ευαισθητοποίησης και απονομή απολυτήριων τίτλων

Με την τελευταία εκδήλωση, που περιελάμβανε και την απονομή των απολυτηρίων τίτλων στους εκπαιδευομένους μας, ολοκληρώθηκε μια μεγάλη σε διάρκεια χρονιά, την Πέμπτη 27/7/17. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Δράμας κα Κεφαλίδου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τερζής σαν εκπρόσωπος του Δήμου Δράμας. Φυσικά παρευρέθηκε το σύνολο των εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του ΣΔΕ μαζί με συγγενείς και φίλους, αλλά και πολύς ακόμα κόσμος. Από τη θέση του διευθυντή του ΣΔΕ Δράμας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την καθημερινή προσπάθειά τους και όλους τους επώνυμους πολίτες και τους φορείς που μας στήριξαν στην οργάνωση του σχολείου.
Πάνω απ' όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευόμενους του σχολείου μας για τα μαθήματα ζωής που μας έκαναν όλη αυτή τη χρονιά. Γιατί το ΣΔΕ δεν είναι ένα συνηθισμένο σχολείο όπου οι εκπαιδευτές διδάσκουν και οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν. Είναι μία αλληλεπίδραση με στόχο την κατανόηση των νοημάτων που μας κάνουν όλους κοινούς μετόχους στο θαύμα της ζωής.
Και ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά είναι αυτό που μας δίδαξαν οι μαθητές μας: ο τρόπος να μάχεσαι για μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Μερικές φωτογραφίες από στιγμές της συναισθηματικά φορτισμένης εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ. Επίσης μπορείτε να δείτε σε βίντεο το χαιρετισμό της βουλευτή Δράμας κας Κεφαλίδου και του εκπροσώπου του Δήμου Δράμας κ. Τερζή, τον απολογισμό της χρονιάς από τον διευθυντή κ. Καριπίδη, τον χαιρετισμό των εκπαιδευομένων, τις απονομές των απολυτήριων τίτλων και το κλείσιμο της ημερίδας με 2 όμορφα τραγούδια ερμηνευμένα από όλους τους παρευρισκόμενους. Τέλος, μπορείτε να δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο διευθυντής του σχολείου με επιλεγμένες φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που παρακολούθησαν οι εκπαιδευόμενοι όλη τη χρονιά και χρησιμοποιήθηκε για την ανασκόπηση των γεγονότων της σχολικής χρονιάς.